Paperintuhoojat, setelintunnistimet, kellokorttikoneet ja paljon muita laitteita toimistoihin ja kauppoihin Turun seudulla

Ota yhteyttä!

Toimistotekniikka Jäkälä Turussa tarjoaa monenlaiset toimistotekniikan tarvikkeet niin toimistoihin kuin kaupan alallekin. Kysy tarvitsemaasi laitetta ja varmasti löydät sen meiltä.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat muun muassa paperintuhoojat, setelintunnistimet, hinnoittelukoneet sekä kellokorttikoneet.

Paperintuhoojat

Luottamuksellisten asiakirjojen tuhoamiseen tarvitset luotettavan ja laadukkaan paperintuhoojan. Meiltä saat EBA-merkkiset asiakirjatuhoojat, jotka soveltuvat sekä henkilökohtaiseen tai osastokohtaiseen käyttöön.

EBA-paperintuhoojan tuotemerkki

Hinnoittelukone

Uno-merkkiset hinnoittelukoneet käsin tehtävään hinnoitteluun saat meiltä! Uno-hinnoittelukoneet soveltuvat mainiosti monenlaisten yritysten hinnoittelutarpeisiin.

Uno-hinnoittelulaitteen merkki

Setelintunnistin

Luotettava setelintunnistin on tärkeä osa sujuvaa kaupantekoa. Toimistotekniikka Jäkälältä saat juuri sinun tarpeisiisi soveltuvan setelintunnistimen.

Kellokorttilaite

Kellokorttilaitteet kulunvalvontaan ja ajantarkkailuun löydät meiltä! Myymme täysin automaattista MAX ER-1600 -kellokorttilaitetta. Kellokorttilaitteet soveltuvat hyvin esimerkiksi valmistavan teollisuuden ja maatilojen tarpeisiin, mutta miksei myös toimistokäyttöön!


MAX-kellokorttilaitteiden lisäksi tarjoamme tarvikkeita, kuten värinauhoja ja kellokortteja myös muiden merkkien kellokorttilaitteisiin. Kysy siis rohkeasti, niin autamme!

Simplex tuotemerkki MAX tuotemerkki